DO IT LIKE A DUDE

Ligger här i sängen med tessi och ska snart ta bussen in till stan och dansa lite. Idag är inte bästa dagen för träning känner jag men wtf. laterloooo



pluggis

Är det bara på min dator och på blogg.se som man inte kan ladda upp bilder? För nu har det varit såhär i mer än en månad och är ganska trött på att mobilblogga!! Åkte iallafall hem från skolan med halv 1 bussen, skulle sätta mig och plugga men somnade med böckerna i knät och sov i tre timmar , skönt var det iallafall! Nu har jag bara renskrivningen kvar av mitt äckelstora arbete sen är jag klar! woho!

25 OKTOBER

blogg.se funkar fortfarande inte ordentligt på min dator så mobilen får stå för bloggandet. Efter skolan tog jag och Lisa en fika på tant grön i väntan på min dans och hennes buss, supermysigt! På dansen gick det rätt bra och för första gången på länge kom vi nånstans. Nu har jag skickat in svenska arbetet som egentligen inte behöver vara inne förens fredag, stolt frida! Ska kolla lite film innan det blir sängdags, imorn är det estetkonsert som väntar! Godnatt:)


No pain is forever

forget what you can't help. live for today and do what's best for you.


ta mig utomlands. Nu

bloggen får lida eftersom att allt annat runt omring tar all min tid. Men det har jag redan berättat 61827 gånger! Idag har jag iallafall varit i skolan till klockan 4, sen åkte jag hem en snabbis för att sedan åka iväg och sjunga. Nu ligger jag här i sängen och känner hur skönt det är att första lektionen imorn är inställd så man kan få lite sovmorgon. Godnatt people!


MÅNDAG

Eftersom att blogg.se inte funkar på min dator så blir det endast mobilinlägg just nu.
Just nu sitter jag i soffan med mamma och kollar på tv, fryser och saknar sommaren och värmen något enormt.. aja nu ska jag kolla vidare!


rubriker suger

Hello people! Sitter i sängen efter att ha ätit tårta o firat min bror Noel som fyller 10 år idag, grattis till dig lillebror!<3
Igår hade jag en Awesome kväll med mina brudar, ni är dom beste! vi var på gymnasiefesten och vid två kom min mamma och hämtade upp två trötta tjejer och två lika trötta grabbar. Idag ska jag vara hemma o fira bror min och sedan ikväll får vi väl se vad som händer! slänger upp några få bilder från kvällen. Jag älskar er brudar!


life

Who would know that your sister in the future would be your worst enemy

Fucking tåg

Mådde inte så bra så bestämde mig för att ta tåget hem, gissa vem som ser tåget åka iväg när hon är ca 5 meter ifrån då? Fuck alltså.

Fake a smile typ..


jag saknar dig

Idag är det nio år sedan du lämnade oss, kan inte fatta att det har gått så fort och att jag klarat mig så pass bra utan dig vid min sida. Fast egentligen är du med mig i mitt hjärta var dag, och där kommer du alltid ha en speciell plats. Hur som helst hoppas jag att du har det bra, och du ska veta hur mycket jag saknar dig.

Jag älskar dig <3


MOBILBLOGGAR

ligger och kollar lite O.C efter en dag i skolan, hade bara tre lektioner så de va skapligt skönt. Senare ska jag plugga lite matte.. Sånt måste ju också göras. Ha en bra kväll!


Alla har nog redan sett den tusen gånger om, men lätt den bästa videon som skapats.


" Han kommer säga att du har ingenting att oroa dig för. Han kommer ha fel"
Hur vacker?


PARTY LIKE ROCKSTARS'

Taggar kvällen något enormt som jag spenderar med mina brudar och några andra grabbar, kommer bli awesome! Nu ska jag hitta kläder till ikväll, sen tar jag tåget mot staden och möter upp girlsen. Ha en bra kväll people!
     


RSS 2.0