IT'S HARD TO LET GO OF SOMETHING YOU STILL WANT

Sjukt att det är julafton imorgon, det var ju nyss skolstart känns det som. De sista dagarna har jag hunnit med några timmar hos frissan, festat, hängt hemma hos hannah, haft besök av lollo och ronja, tripp till norrköping och har även slagit in en massa julklappar. Nu kan det bli jul! 

Två bilder på förändringen av mitt hår, inte så stor skillnad. Lite kortare och lite ljusare,
 
Vet att jag ser ut som ett spöke på sista bilden, så måste bara påpeka att jag INTE är så blek i verkligheten,haha
 

22:18 - WEDNESDAY

Rep hela dagen. Känns faktiskt lite nervöst inför morgondagen! Men kommer bli kul, och skönt med lov!!
Imorgon efter skolan ska jag spendera några timmar hos frisören, klippa av det slitna och slinga bort den fula vinterfärgen mitt blonda hår fått! Synd dock att denna vecka har ett antal personer kommit fram och sagt att jag fått så långt hår, känns ju bra att klippa av de nu då när man vill spara..så endast någon centimeter får de bli!
 
jag, min ankmun och mitt oklippta hår
 

DECEMBER 17, EN VECKA TILL JULAFTON

Idag är det måndag och jag har haft en rätt kort skoldag. Skönt! Somnade när jag kom hem och har sen jag vaknade bara kollat film. Och det tänkte jag fortsätta med. Men först ska ni få ett helt gäng bilder från Delta festen som var i lördags! 
 
 
 
 

Fulla och glada party people! Det roligaste av allt är ju att jag gör samma ankmun på alla bilder, min pose.

00:12

Why is everything with you so complicated?

Bortsett från allt kaos igår på deltas julfest hade jag en riktigt rolig kväll. Ni kan få se lite bilder imorgon, för nu ska jag sova och drömma om det jag önskar vore min verklighet just nu. Godnatt 

12-12-12

Idag den 12/12-12 klockan 12:12 satt min klass i vårt engelska klassrum och upplevde ett historiskt ögonblick samtidigt som vi fikade. Alla fick även varsin önskan, kändes som jag va liten och gick i förskolan igen. Mysigt. Har mer än skolan haft avslutning på dansen och kollat filmen från föreställningen. Nu ska jag sova för att orka upp klockan 05:00 imorgon, det är Lucia och vi i Västerviks Lucia ska lussa på vårt första ställe klockan 07:00. 25 ställen ska vi besöka fram tills klockan 17:30. Imorgon kommer jag vara en trött tjej. Godnatt!

  
12-12-12-12-12 (tog även bilden 12 sek efter den slog 12:12, haha) 


 
 

PÅ TOPPPPP

Just nu är livet på topp! Är så himla glad! Om man bortser från allt plugg skulle det knappt kunna bli bättre!

Igår hängde jag på fest med ronja och tessan och massa underbara människor. Hade hur kul som helst! Somnade sedan gott i min säng runt halv fyra och vaknar upp med en huvudvärk som är mindre rolig, men den är värd kvällen igår! Taggar lördag och Delta festen något otroligt mycket! Nu ska jag snart börja fixa mig för om några timmar är det Lucia tåg i Västerviks kyrka och jag är ju en av alla fina tärnor, Hörs senare! 

 
Big Love
 

JOBBIG, LÅNG DAG

Igår beställde jag hem en klänning från nelly som får bli årets delta-fest och nyårs klänning. Bild får ni se när den kommer hem! Imorse tog jag den jobbigaste promenaden i hela mitt liv. Mamma kom inte ut med bilen så fick springa til bussen med snö bokstavligt talat upp till knäna halva biten, och på glasklar väg där man halkade ut framför bilarna då det inte var skottat på trottoaren andra biten. Men hann med bussen!

Nu har jag skickat in två arbeten utav massor, men känns helt okej så belönar mig med BJ. love

 
senaste mobil bilderna.
 

KÄMPAR SLITER SVETTAS

Nu är alla dansföreställningar över för i år, och den känns rätt skönt. I fredags dansade jag, Amanda och Lollo med vår dansgrupp L.F.A till Kez och Karlem när de DJ'ade, grymt roligt! Dock kunde vi inte riktigt danserna men löste sig ändå. Senare på kvällen spelade Medina och mängder av människor hoppade runt på dansgolvet. Idag har jag haft jul dansföreställning med mejeriets dansgrupper, roligt det också!

Har dock dragit på mig världens hosta, feber och halsont under dessa stressade veckor, så ska krypa ner i sängen, försöka skriva lite på svenska recensionen och sen ta en lång sovmorgon imorgon då jag inte går till skolan.

Hoppas ni haft en bra helg!
 
Mamma hade satt upp julstjärnan i mitt fönster när jag kom hem igår, julkänsla!
 

RSS 2.0