00.00

Det finns en gräns på hur mycket man orkar. Och det finns en gräns på hur mycket man ska behöva orka. 
Det finns en tid då allting blir bättre. Och det finns en tid då man tappar allt hopp.
Det finns en fråga om hur länge det pågår. Och det finns inget svar.
 
LYSSNA

PEPP DEPP HEPP

Åh vad jag hoppas jag kommer ur denna jobbiga period snart. Har aldrig legat efter i skolan så mycket som nu, föreställningar och uppträdanden hit och dit, har en hel koreografi till en dans att komma på tills fredag och har fullt upp varje kväll, sena nätter och tidiga morgnar är vad det kommer bli nu. Vill bara ha jullov! 

Julen är det bästa som finns. Tror jag ska sova och drömma att det är jul. 
Åh va mys

HEY

En kväll på en lokalfest med mycket roligt folk och hög musik, det hade jag igår! Slutade dock med att vi satt på åhmans i en timme och väntade på bussen. Men annars var den bra! Idag har jag varit på stan med alla lucia kandidater och presenterat oss, imorgon är sista röstningsdagen sen får vi reda på vem som blir Västerviks Lucia 2012. Så rösta rösta! VT LUCIA 3 till 72018! Man kan även rösta HÄR

Nu ska jag på bio med Lollo, vi ska see Breaking Dawn part 2, längtar! love
 
 
 
yesterday

DO YOU REMEMBER?

Anledningen till min dåliga uppdatering är att jag medverkat i musikalen "Remember" med kulturskolan, och därför har tiden försvunnit helt. Var iallafall hur kul som helst och skulle gärna göra den en sista gång! Dock har jag blivit riktigt sjuk så har varit sängliggandes två dagar nu, rätt skönt också. Slänger iallafall upp massa bilder från veckan!

Nu ska jag bli fem år igen och kolla på Törnrosa :)

 
 80's
 

RÖSTA PÅ MIG TILL VÄSTERVIKS LUCIA. VT LUCIA 3 till 72018. TACK!

Blev uppringd för någon vecka sen då en man sa att jag blivit utsedd till lucia kandidat som Västerviks Lucia 2012, blev då självklart jätteglad! Nästan varje tjej i min ålder har väl haft den här drömmen sen dom var små. Så nu skulle jag bli jätte jätte glad om ni ville lägga en vänlig röst på mig, skulle uppskattas! Så vill ni rösta på mig, skicka då ett sms med texten VT LUCIA 3 till 72018. Tack på förhand ni fina!

 
SUNDAY, SUNDAY

I  fredags bjöd jag hit Tessan och Lollo för bastu och film mys, hade en riktigt mysig kväll med mina pinglor! 
I lördags (igår) hängde jag på mejeriet i princip hela dagen, och hela kvällen. Hade spelning med Moa, Julia och Emelie, och trots att vi alla var förkylda så tog vi oss igenom det hur bra som helst! Kollade in lite andra band som spelade också. Och vi kan nu säga att vi varit "förband" till Lilla sällskapet, hur coolt?!

Idag ska jag städa, plugga och göra exakt det man gör varje söndag. Hoppas ni haft en bra helg!

 


 

WE WILL BE ALRIGHT, YOU'LL SEE.

Tränat bort träningsvärken på idrotten, skrivit svenska prov, kollat film på engelskan, fått kramp i magen av allt skratt på musikproduktionen, dansat bort ännu lite träningsvärk och haft kladdkakemys med familjen - pappa som jobbar. Det var min dag! Har även klickat hem lite kläder från gina, så härligt med lite höstnytt!

Nu ska jag sova och njuta av min sovmorgon till 13:35 imorgon. Oooh så fint!
 


Från dagens musikproduktions lektion. Hahahaha
 

WISE WORDS
godnatt ni fina. It gets better

SMILE. WHY? BECAUSE YOU CAN

Lovet är snart slut vilket innebär att allt mitt plugg jag skulle gjort självklart ligger orört. Så idag ska jag plugga! Har skickat in en av alla uppgifter, så är väl bara att ta tag i resten. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, har lite olika planer men får se. Tänkte iallafall slänga upp lite bilder från i torsdags, då jag först var barnvakt åt min fina och sedan hade en superkväll med Hannah, Julia och Linnea på en halloween fest. 

 

 
  

 
 

RSS 2.0