I HATE IT WHEN YOU'RE NOT AROUND

Då har min underbara familj anlänt från Gotland och Andreas har åkt tillbaka till viken. Skönt med lite liv i huset igen, dock saknar jag min pojkes närvaro lite redan! Sitter nu i soffan och kollar film, ska snart ut och umgås med mina föräldrar i köket och prata om allt nytt som skett under veckan. Slänger in lite bilder från senaste veckan (och två på mitt födelsedagshjärta) och imorn tänkte jag lägga in bilder från Linköpingsresan jag och Andreas gjorde.

Vill också säga stort grattis till en av mina absolut bästa vänner Tessan som fyller 18 år idag! Hon var här förut och fick lite fika och på fredag firar vi henne ordentligt. Grattis min fina!♥ Jag älskar dig
 
 
  
 
 
 
 
 TJENA

Halloj! Inte varit så aktiv här senaste tiden men har inte använt datorn så mycket! Iallafall så är min familj på Gotland och har varit sen i måndags så jag och Andreas bor här i Anneborg och lever vuxenlivet (typ). Grillat nästan varje kväll, kollat massa film, ätit chips och dipp och även haft kompisar här i tisdags och drack lite. Vädret sviker ju oss denna vecka så får väl hoppas på att de blir stranden mer nästa vecka! Nu ska vi iaf snart ner till ica (där vi varit varje dag denna vecka) och handla lite mat. Min bror kom hem förut och ikväll ska vi grilla!!! (skräll)
Min bror ville stå för dagens bilder..fjortis :*
 

MONDAY

Efter att inte ha sovit i min säng sen i tisdags känns de ensamt att ligga ensam här nu. I söndags fyllde världens bästa pojkvän 19 år, gav han min present vilket var en tur till Linköping. På onsdag åker vi dit, äter middag, går på bio, sover på hotell och sedan shoppar dagen efter. Grattis älskling ♥

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla gossip girl. Har suttit lite med gitarren vilket var väldigt länge sen! Även hunnit med lite jobb. Älskar att mitt jobb ger mig sovmorgon varje dag och bara hemma arbete, vilket innebär att jag kan jobba samtidigt som jag ligger i solen. Underbart.
 


FÖR DOM HAR TAGIT STUDENTEN

Alla stressiga dagar är nu över. Har äntligen sommarlov och känns sjukt att jag i höst börjar mitt sista år någonsin i skolan. Men känns ännu mer otroligt att mina fina vänner Lollo och David och att min finaste pojkvän har tagit studenten. Igår kollade jag på dom när dom sprang ut skrikandes från dörrarna. Åkte runt på lite studentmottagningar och sedan in till stan igen och var på palle. Bra dag och kväll! Nu ska jag in till stan igen för pizza och karneval mys med min favorit och några vänner!

 
 
världens bästa, stort grattis till er!
 

OH HAPPY DAY

Idag började jag vid 12:35 och tänkte då igår att det skulle bli så skönt med många timmars sömn inatt. Men nejnej då ska min söta lillasyster smitta mig med sin hosta så jag fick endast ca tre timmars sömn inatt. Både jag, Julia och Moa är lite små sjuka så att repa vår låt till skolavslutningen gick väl sådär! Men vi har glada miner ändå. Speciellt jag och Moa eftersom att vi fick reda på att vi får betyget B i musikproduktion då vi trodde vi knappt var godkända!

Nu ska jag kolla lite skolavslutningskläder och sedan spendera kvällen framför datorn och gossip girl. Ska äta pizza sen också vilket gör kvällen mycket bättre. SNART ÄR DET SOMMARLOV! Glad chey. xoxo

 
19:13

Igår var jag med klassen och cyklade ut till Segersgärde, var där i några timmar och cyklade sedan hem till bynn. Skapligt träningspass. Har idag ont i rumpan av cykelsadeln och är sjukt trött! Har varit och sjungit och sedan varit med Andreas som sov när inatt. Nu ska jag fixa mig och sedan spendera kvällen med massa människor för grillmys och lite alkohol. 
 
  

Latest
 

PRETTY DAMN GOOD

Endast tre riktiga skoldagar kvar innan det är sommarlov och de känns bra jävla skönt. På onsdag ska vi cykla till segersgärde med klassen, sen lediga i fyra dagar, sen två vanliga skoldagar, sedan rep hela onsdagen och avslutning på torsdagen. Helt okej! Imorgon ska vi repa i princip hela förmiddagen så blir en skön och kort dag. Nu ska jag mysa ner mig i sängen, natti!


Klippte av mitt slitna hår i fredags, två bilder på den kortare men skönare frillan. Aldrig seriös 

RSS 2.0