MYSTIDER

Precis skickat in ett svenska arbete och det känns jävligt skönt. Bara lite musik plugg att göras som jag ska göra på onsdag sen har jag inte mer plugg, fast lär väl få en bunt nya grejer som ska göras nästa vecka. Suck. Idag är det iallafall måndag vilket betyder att jag som vanligt somnade när jag kom hem från skolan (gör det varje måndag haha). Men det var skönt! Nu ska jag ner och mysa med mamma som ska baka och lyssna på julmusik. Älskar denna tid på året.
Dagens klädsel och utsikten från fönstret imorse, underbart
 
 
 

JAG ÄLSKAR DIG

Igår hade jag och finaste killen i hela världen 9 månader tillsammans. Vi spenderade den dagen i Linköping vilket var hur mysigt som helst. Vi shoppade, strosade på stan och myste i hans systers lägenhet med harry potter, onlinepizza och godis. Idag gick vi på stan lite till innan vi åkte hem. Har verkligen världens bästa pojkvän och jag älskar honom över allt annat. Du är bäst Andreas!

Nu ska jag försöka plugga lite till ett prov jag har imorgon, har inte pluggat alls typ så får väl se hur det går. Sen ska jag kolla Solsidan och kanske basta lite ikväll, fryser så mycket hela tiden! En rätt så tuff vecka väntar med återigen mycket dans och även konsert, så behöver mycket energi för att klara av veckan! Kram på er
 
 

INGEN MOBIL

Min mobil dog imorse av någon anledning och går inte igång, så är därför utan mobil för tillfället! Vet inte när jag får någon annan jag kan använda eller när jag får en ny men jag skriver när när jag vet. Så vill ni mig nått får ni skriva på facebook!

19;24

Började denna dag med en körlektion 8:20 och hade sedan bara en lektion i skolan innan jag åkte hem. Har vart väldigt trött hela morgonen så när jag kom hem så somnade jag och sov i ca 5 (!!!!) timmar! Blev bra chockad när jag vaknade och såg var klockan var haha. Men behövde sova ut lite. Imorgon efter skolan är det rep från 16:15 - 19:30 som gäller, älskar föreställnings veckor men det tar mycket energi. Längtar till lördag då jag och Andreas åker till Linköping och spenderar dagen och natten där. Puss på er
Saknar Gotland

I GUESS THIS MEANS GOODBYE

Har haft en helg med upp och nedgångar, skratt och gråt, glädje och sorg. Men nu är den över och imorgon väntar en ny vecka. Känns som jag bara skriver här på söndagar nu för tiden. Det är typ enda tiden jag hinner. Nu har jag rep i princip varje dag inför föreställningar hit och dit, vilket tar på krafterna. Har egentligen prov imorgon men har inte hunnit öppna böckerna ens så blir nog att göra det nästa vecka istället. Nu ska jag iallafall bädda ner mig i sängen med lite terapi -One tree hill.
 

FULLT UPP

Började dagen med att försova mig men hann trots det med bussen! Kollade film på första lektionen så halvsov lite där.. väldigt trött morgon. Somnade även i ca två timmar efter skolan så NU är jag utvilad,haha. Har precis skickat in en hemtenta som skulle vart inne igår (hehe) men bättre lite sent än aldrig! Nu ska jag ta något att äta och kolla tonårsbossen och sen one tree hill. Denna vecka är fylld med långa danspass varje dag förutom fredag så får väl se hur mycket bloggande det blir. Har snart föreställning och repen tar upp all min tid så ursäkta min dåliga bloggning men nu vet ni varför! Ha en bra vecka!
Tre fina bilder från tidigare idag.
1. Från terrassen imorse.
2 & 3. Från hemvägen från skolan

CONFUSED

 

HÖST

Hösten är här på riktigt nu. Alla löv ligger på marken och de är mycket regn och grått. Mysigaste som finns är ju att höra regnet smattra mot rutan så när man är inomhus är det ändå helt okej. 

Idag var första dagen efter lovet och kroppen sa emot väldigt mycket när jag skulle gå upp vid åtta imorse. Men dagen flöt på och skulle pluggat när jag kom hem men fastnade med min syster i sängen framför one tree hill så plugget får jag ta imorgon. Måndagen är egentligen enda dagen jag verkligen har tid att plugga så lite arg på att jag inte tog tag i det förut. Men jaja.

Nu ska jag kolla lite mer one tree hill och sen sova. Med endast en lektion imorgon ska nog dagen gå bra. 
Bjuder på en bra låt. The spark <-- lyssna!
 

RSS 2.0