27 APRIL

Det här lovet har varit så himla skönt och behövligt! Har haft massor av dagar då jag knappt gjort någonting och gud så skönt! Har faktiskt lagt plugget åt sidan bara för att jag skulle kunna ladda batterierna ordentligt och är så glad att jag bestämde mig för det. Ikväll kommer det dock bli tråkigare då jag har två prov att plugga till, men så är det! Är iallafall glad över att det bara är tre skoldagar nästa vecka, superduper skönt! Är inte alls skolpepp men när man tänker på att det är som sagt bara tre skoldagar nästa vecka, 12 dagar till Spanien och 47 dagar till studenten så håller man humöret uppe väldigt lätt ändå! 

Andreas och David kom hit igår och var här ända tills ca halv fyra idag och känns väldigt tomt nu. Så nu är det bara att ta tag i plugget så jag senare ikväll kan gosa ner mig i soffan/sängen och ta det lite lugnt. Lägger upp några bilder från Stockholmsresan med klassen nedanför! 

HEJ

Haha såg nyss att det var ett tag sedan jag skrev här. Har helt enkelt inte haft ork till bloggen, men tänkte berätta lite kort om senaste dagarna. Förra veckan var jag i Stockholm med klassen vilket var mycket bättre än förväntat! Sedan har jag faktiskt bara njutit av att vara ute i solen och inte göra någonting. Det enda jag gjort är att jag skrivit klart ett religions arbete och sedan pluggat massa körkort. Var länge sedan jag bara var hemma i flera dagar med familjen och inte gjorde något speciellt, och har absolut varit bästa dagarna på länge. Igår ljusade jag upp håret också, skönt! Nu ska jag dock sova för imorgon rullar bilen mot Norrköping vid klockan 06:00, suck. Halkbana och riskettan står på schemat och sedan på kvällen ska jag träffa lite sköna vänner. Blir dock inte så sent då jag ska jobba min första dag på Gina Tricot på fredag, ska bli jätte roligt!

Idag har jag även hela 14 månader med världens finaste grabb. Jag älskar honom lika mycket som för 14 månader sedan, om inte mer! Massa pussar och kramar till dig min fina stjärna.


Hjärta

VÄRLDENS BÄSTA STREETJAM

Hallå där! Nu är alla föreställningar över och tycker det känns väldigt sorgligt. Hoppas verkligen inte på att detta var sista! Har iallafall haft sjukt grymma dagar med mina fina streetjams, så underbart fina tjejer. Vi rockade fett och är sjukt stolt! Imorgon är det tisdag och min enda skoldag för denna vecka. På onsdag åker vi på klassresa till Stockholm och tyvärr längtar jag inte alls. Inte ett endaste dugg. Dels för att jag känner att jag har så mycket att göra men också för att jag inte trivs så bra med många i klassen. Men blir nog trevligt med mina mates!

Nu ska jag packa väskan inför Stockholm då jag sover i stan imorgon, sen ska jag sova. Har musikprov imorgon men fattar ändå inte ett smack så ingen idé att öva mer, haha. Godnatt!
Collage med lite bilder från senaste dagarna på bryggaren, så otroligt kul med föreställningsvecka!

ÖPPET HUS

Skola, dansa, sova, skola, dansa sova. Ungefär så är mina dagar. Ikväll hade jag dock inget dansrep men det var öppet hus på skolan så jag och Mosan spelade lite för alla som var där och minglade runt. Vi slog rekord med att vara i skolan i nästan 12 timmar också, från 08:00 till ca 19:30 blev det varav endast tre timmar var lektion haha. Vi hade nationella imorse vilket jag hoppas gick braaa, var klar vid ca 11 och flummade runt i skolan med Moa efter det. Nu ligger jag helt utslagen i sängen och ska snart sova.

Förut när jag satt och lyssnade på andra esteter som spelade påmindes jag om när jag själv gick i 8:an och var på öppet hus på gymnasiet. Det känns som igår. Kan inte fatta att jag snart ska ta studenten och är så himla glad över det, men förut kände jag mig som en liten 11 åring som inte hade något att oroa sig över. Ibland önskar jag att jag kunde få uppleva bara en dag ifrån gamla Almviks tiden och även från Åby tiden. Saknar dom tiderna så himla mycket och gör ont i mig när jag inser att jag aldrig någonsin kommer att uppleva de tiderna igen. Att vara liten igen för en dag, bo i mitt gamla hus, äta godis en tisdag som jag gömt så mamma och pappa inte skulle hitta det, få gå i Almviks skola och hänga med gamla kompisarna och ta en lång cykeltur med mamma och plocka liljekonvaljer, det skulle vara en dröm just nu, just idag. Är som sagt överlycklig över att studenten snart är här, men kan inte sluta att bli nostalgisk och längta tillbaka till tiden då man var liten. Mitt liv är underbart precis som det är, men min barndom och tiderna från högstadiet är verkligen tider som jag längtar efter varje dag. Blir skrämd av att man växer upp så fort. Fyller 20 år om ca 9 månader och kan inte ens tro det. Mycket tankar blev det här på kvällskvisten, men skönt att få skriva av sig lite.

Godnatt!

 
Du är bra fin du babe

STRESS

Som rubriken lyder så är mina dagar fyllda med stress nu för tiden. Har dansföreställning om en vecka och alltså rep i princip varje dag tills dess. Senaste dagarna har jag mest hängt med min fina, dansat, köpt tyg etc till balklänningen, övningskört och även firat världens sötaste lillasyster som fyllt 3 år. Fattar inte hur tiden kan gå så foooort. Nu ligger jag iallafall helt utslagen i sängen efter många timmars dans och ska faktiskt göra mig i ordning för kvällen och sova tidigt. Har körlektion imorgon innan skolan så gäller att vara pigg då. Puss 


Tre från mobilen. Och nej tyget till balklänningen ska inte vara svart för er som undrar ;)


RSS 2.0