DAN FÖRE DOPPAREDAN

HEJ! Och God jul får jag väl passa på att säga såhär dagen innan julafton! Hoppas ni har det lika mysigt hemma hos er och längtar efter julen minst lika mycket som jag. Finns verkligen inget mysigare än julen! Idag ska jag jobba några timmar och slå in de sista julklapparna för i år på Gina tricot. Det är så mysigt att jobba i affär såhär runt julen. När jag har slutat jobba vid 7 så ska jag hämta upp David och sen åka hem och spela bingolotto, vilket är ett stort måste! De senaste dagarna har jag bara jobbat, slått in julklappar, bakat och myst med familjen. I lördags var jag hemma hos Rebecca med massa fina tjejer. Vi drack alkohol, spelade twister och dansade linedance haha, hade såååå himla roligt! Älskar tjejkvällar. Här kommer två bilder från den kvällen:
Igår fick jag äntligen träffa min efterlängtade Tessan som kommit hem från dumma Norge. Tycker att hon ska stanna i Sverige nu men de tycker inte hon ;) får i alla fall umgås med henne en vecka i Sälen om en månad! Så henne tog jag en snabb fika med på EH innan det var dags för jobb.

Idag har jag även 22 månader med världens underbaraste kille någonsin, slänger in en bild från Mallis nedanför. Har inte träffat han på länge nu, så längtar massvis efter honom. NU ska jag fixa mig och sen styra bilen in mot stan. Ha en jättebra dag allihopa, och som jag skrev i början av inlägget: GOD JUL!
<3

Läsarnas Kommentarer

Kommentera inlägget här och nu!

Namn:
Kom ihåg mig ?

E-postadress: (bara Frida kan se den)

Din bloggadress, tack!

Skriv din kommentar här nedanför :)

Tack för din kommentar!
RSS 2.0