DECEMBER

Och där gick vi in i min absoluta favorit månad på hela året - December. Trots att jag väljer sommar och sol framför snö och kyla så är ändå denna månad nummer 1 enligt mig. För i denna månad så har vi julen, och för er som känner mig så vet ni att jag är nog största jul älskaren som finns! Är ständigt överlycklig varje dag fram till jul denna månad, det är ju såååå himla mysigt! Så en glad Frida kommer ni se framöver, eller ja gladare än vanligt.

I lördags så var vi ett gäng hemma hos Andreas och förfestade innan vi drog ner på stan. Och jag måste säga att det var den roligaste förfesten någonsin! Vi hade så himla kul! Vi började redan klockan sex med de vanliga - kortspel, party musik och lite alkohol. Och det gick snabbt över i gamla nostalgi låtar tillsammans med leken "dansstopp" och tillslut hade vi en hel cirkus och gjorde fina par-dans hopp, haha. I alla fall bästa förfesten på väääldigt länge! På stan var det verkligen inte lika roligt, men kvällen blev ändå en stark 10:a och avslutades med corner mat hemma i soffan med min kära.

Idag har jag jobbat i några timmar, man märker verkligen hur julklapps shoppingen börjar dra igång! Sitter nu nyduschad i sängen och ska kolla på något tv program med min familj. Hoppas ni har haft en fin dag!
 
   

Läsarnas Kommentarer

Kommentera inlägget här och nu!

Namn:
Kom ihåg mig ?

E-postadress: (bara Frida kan se den)

Din bloggadress, tack!

Skriv din kommentar här nedanför :)

Tack för din kommentar!
RSS 2.0