LEDIG TORSDAG

Sitter nu och lyssnar på julradio, som jag har gjort i stort sett hela dagen. Är ju så roligt när man hör hälsningar från/till folk som man känner haha. Kommer ihåg förra året så satt jag och Moa och lyssnade på sånt här hela tiden och skrattade så troligen hela skolan hörde. Vi skickade in hälsningar och hörde även hälsningar till oss, haha åh sjukt att det är ett år sen redan! Nu är hon i Australien och lever livet i sitt drömland, och jag sitter i mitt rum i Gamleby och njuter av min lediga dag från världens bästa jobb. Skattar mig verkligen som en lycklig tjej som direkt efter studenten fick jobb på Gina tricot, har alltid velat jobba i klädaffär och nu gör jag det. Vuxenpoäng till oss mosan.

Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt, kolla lite tv, kanske spela lite gitarr då den står och dammar haha. Imorgon är jag också ledig och ser ut som att det blir en sväng till simhallen med mamma och Meja. Såå mysigt. Sen väntas jobb lördag och söndag och har en känsla av att jag kommer att få slå in mycket julklappar de dagarna, eller vad tror ni? Puss och kram på er!

Några bilder från föreställningen förra veckan, med världens bästa streetjam:
Ni är bäst

Läsarnas Kommentarer
Kommenterat av: moa andersson

Ååååh! Julradio!! Satt och lyssnade på det häromdagen - det är ju helroligt! Kommer ihåg när vi satt i basrummet och skulle repa men allt vi gjorde var att lyssna på den där jävla radion så inte fick vi något gjort hahah!
Saknar dig mitt hjärta!! Du är grym. <3

2014-12-06 @ 03:47:52
URL: http://mosanss.blogg.se

Kommentera inlägget här och nu!

Namn:
Kom ihåg mig ?

E-postadress: (bara Frida kan se den)

Din bloggadress, tack!

Skriv din kommentar här nedanför :)

Tack för din kommentar!
RSS 2.0