LINKÖPING

I fredags efter att jag slutat jobba så träffade jag finaste Ella för en fika på Espresso House. Vi satt nog där  flera timmar och pratade om allt och ingenting. Det var både roligt, skönt och välbehövligt. Du är bra du! När jag kom hem på kvällen så hade min 4:e klänning som jag beställt till nyår kommit hem, och den passade hur bra som helst! Då blev jag lättad! Skönt att ha det fixat nu. Bild kommer senare!

Igår så åkte jag, mamma, Alex och Noel till Linköping för att köpa julklappar. Hälsade även på Mathilda på Gina Tricot i Linköping city, sååå himla roligt att träffa henne! Gick runt i butiken som en liten flicka i ett paradis, är ju hur stort som helst jämfört med vår lilla butik i Västervik! Vill absolut jobba i en lika stor Gina butik någon gång. Efter en lång dag med shopping, mat, fika och massa mys så körde bilen hem mot Gamleby igen. Jag valde även att köra både till/från Linköping och även i stadstrafiken så att jag vänjer mig lite inför Sälen resan, har haft mitt körkort i ett halvår men faktiskt aldrig kört längre än i Västerviks området (förutom en gång i Norrköping). Så kände att det kunde vara skönt. Gick hur bra som helst men var väldigt halt!

Nu ska jag göra mig i ordning och styra bilen in mot stan för söndagsjobb. Ni vet väl att Gina Tricot har söndags-öppet fram tills jul klockan 12-16? Så kom in och shoppa av mig idag!
 
 

Läsarnas Kommentarer

Kommentera inlägget här och nu!

Namn:
Kom ihåg mig ?

E-postadress: (bara Frida kan se den)

Din bloggadress, tack!

Skriv din kommentar här nedanför :)

Tack för din kommentar!
RSS 2.0