ALLMÄNT GLAD

Blir lite uppehåll mellan varje inlägg, men nu har jag för en gångs skull varit ledig väldigt mycket så jag har faktiskt bara umgåtts med familjen och knappt suttit vid datorn. Men senaste veckan/veckorna har jag i alla fall hunnit med ganska så mycket!

Vi i streetjam har suttit på mejeriet och sålt biljetter till vår grymma föreställning (SOM NI ABSOLUT INTE FÅR MISSA!) som är den 23 och 24 april! Tänkte skriva ett eget inlägg angående den föreställningen lite senare! Jag har köpt biljett till årets roligaste fest Löga beach party. Varit på morella och ätit god mat med fina vänner. Haft mina två bästa vänner på middag och mys hemma hos mig. Gymmat en hel del och även gått powerwalks med mamma och även själv. Umgåtts med min underbara familj ute i solen och äntligen tagit fram sommarmöblerna på terrassen. Premiär-grillat med pappa, Alex, David och Andreas. Jobbat och varit och bowlat/ätit god mat med bästa personalen från Pärlan huset (Walters foto, Gina tricot, Din sko, Jc, Brothers and sisters), och bara mått allmänt bra helt enkelt!!

Just nu sitter jag i köket efter att ha gått en jobbig pw på 45 min som gjorde min ljusrosa tröja väldigt mörkrosa av all svett, haha. Älskar att ha motivation till att träna!! Ikväll ska jag, pappa och Alex in till stan och äta middag hos några kompisar. Imorgon är jag ledig (!!) och ska fixa lite olika grejer på förmiddagen, och sen gymma med Ella. Life's goooood right now. Njuter! Puss och kram!
 

Läsarnas Kommentarer

Kommentera inlägget här och nu!

Namn:
Kom ihåg mig ?

E-postadress: (bara Frida kan se den)

Din bloggadress, tack!

Skriv din kommentar här nedanför :)

Tack för din kommentar!
RSS 2.0