FATIMA JACKET

Beställde denna underbaring från Gina's hemsida för några dagar sedan. Den sålde nästan slut på endast en dag och jag är SÅ glad att jag hann få en i min storlek. Jag verkligen älskar den! Tar "verklighetsbilder" i veckan och lägger upp, ni får dessa från hemsidan sålänge!

Fatima jacket, 399:-
Från Gina Tricot
 
 

MÅNDAG

Bara jag som tycker att det verkligen alltid känns som att det är måndag, fast dagen ändå går hyffsat fort? Man har alltid ångest inför dagen men den går egentligen lika snabbt som alla andra dagar. Denna måndag har jag i alla fall varit LEDIG vilket var väldigt skönt. Tog vara på dagen och gjorde...ingenting. Haha. Jag slöade i soffan framför serie fram tills klockan var halv 4, har varit barnvakt åt Meja sen dess. Så förutom att ha sprungit på löpbandet 30 min så har jag umgåtts med min fina lillasyster hela eftermiddagen och kvällen. Nu ligger jag i en nybäddad säng (bästa som finns) och lyssnar på musik. Kollar hela tiden på bilder/planerar inför min och Andreas stora resa som äger rum om några månader, är så himla taggad på att åka härifrån och se världen. Läääängtar! Nu ska kolla första avsnittet av paradise hotel som började idag, imorgon väntas lite jobb och sedan ska jag gymma innan det blir en skön hemmakväll.
Selfie, Meja, Selfie, Meja

HEJ

Och så var vi här igen, lär mig visst aldrig att hålla bloggen aktiv i fler än 2 dagar i rad haha. Meen ja, så är det helt enkelt. Livet flyter på. Jobbar, flyttar, umgås med vänner, tränar, är med andreas, sover och äter. Typ det jag gör. Min mamma har flyttat ut för er som inte vet, och hos henne har vi inget internet än. Så därför blir bloggen ännu mer lidande.

Just nu sitter jag i alla fall i soffan hos pappa och har precis tränat. Har äntligen tagit tag i träningen och faktiskt fått motivation till att träna. Det är så himla skönt! Så jag tränar väldigt mycket nu för tiden. Igår hade vi i streetjam en audition för att få in lite nya medlemmar i crewet då många "gamla" flyttar osv. Det blev väldigt lyckat och vi hittade några guldkorn. Var också så himla roligt att få dansa igen! Är sjukt taggad på denna termin då vi ska få ha en proffs dansare som lärare när Angela går på mamma-ledighet. Hur coolt?!

Sommaren lider mot sitt slut, vilket är sjukt tråkigt. Har jobbat varje dag det varit fint väder känns det som. Har i alla fall senaste veckorna hunnit med ganska mycket! 2 kräftskivor med en bunt härligt folk, mysiga häng med Lollo och Ronja, ätit god mat på Harry's med Lisa, Julia och Linnea, festat och umgåtts med folk som resulterat i många roliga kvällar, firat min bror och även pappa som fyllt år, firat 2,5 år med Andreas, tränat som ett freak, även jobbat som en galning, ja jag kan hålla på hur länge som helst. Slängde ihop ett collage med olika bilder från senaste veckorna. Ska försöka hålla bloggen uppdaterad, men som sagt finns bara internet hos pappa och är hos mamma denna vecka, men skriver så fort jag kan!
 
 

RSS 2.0