HEJ

Och så var vi här igen, lär mig visst aldrig att hålla bloggen aktiv i fler än 2 dagar i rad haha. Meen ja, så är det helt enkelt. Livet flyter på. Jobbar, flyttar, umgås med vänner, tränar, är med andreas, sover och äter. Typ det jag gör. Min mamma har flyttat ut för er som inte vet, och hos henne har vi inget internet än. Så därför blir bloggen ännu mer lidande.

Just nu sitter jag i alla fall i soffan hos pappa och har precis tränat. Har äntligen tagit tag i träningen och faktiskt fått motivation till att träna. Det är så himla skönt! Så jag tränar väldigt mycket nu för tiden. Igår hade vi i streetjam en audition för att få in lite nya medlemmar i crewet då många "gamla" flyttar osv. Det blev väldigt lyckat och vi hittade några guldkorn. Var också så himla roligt att få dansa igen! Är sjukt taggad på denna termin då vi ska få ha en proffs dansare som lärare när Angela går på mamma-ledighet. Hur coolt?!

Sommaren lider mot sitt slut, vilket är sjukt tråkigt. Har jobbat varje dag det varit fint väder känns det som. Har i alla fall senaste veckorna hunnit med ganska mycket! 2 kräftskivor med en bunt härligt folk, mysiga häng med Lollo och Ronja, ätit god mat på Harry's med Lisa, Julia och Linnea, festat och umgåtts med folk som resulterat i många roliga kvällar, firat min bror och även pappa som fyllt år, firat 2,5 år med Andreas, tränat som ett freak, även jobbat som en galning, ja jag kan hålla på hur länge som helst. Slängde ihop ett collage med olika bilder från senaste veckorna. Ska försöka hålla bloggen uppdaterad, men som sagt finns bara internet hos pappa och är hos mamma denna vecka, men skriver så fort jag kan!
 
 

Läsarnas Kommentarer

Kommentera inlägget här och nu!

Namn:
Kom ihåg mig ?

E-postadress: (bara Frida kan se den)

Din bloggadress, tack!

Skriv din kommentar här nedanför :)

Tack för din kommentar!
RSS 2.0