FREDAG

Och så var det fredag igen, gud så fort veckorna går! Har spenderat min lediga (!!) fredag hemma hos mamma framför OTH ända tills klockan halv 4, så skönt! Åkte sen in till stan för en date med finaste Ella. Fika och solning stod på schemat, inte solat på länge så det var himla skönt! Efter det drog jag till gymmet en sväg och körde hårdaste rump-passet jag någonsin gjort tror jag haha. Hade sån sjuk energi och det var så kul! Mindre kul var det att gå genom stan till stenhamra där jag hade bilen när man var helt tomatröd i ansiktet, mötte inte någon jag kände som tur var haha.

Nu ligger jag hemma i min säng hos pappa och ska sova här inatt. Har inte sovit här på över 2 månader så det ska bli riktigt mysigt! Känner inte att jag orkar bo på 3 ställen (är ju väldigt mycket i stan hos Andreas), så bor för det mesta hos mamma. Men nu är jag här och det känns väldigt bra! Måste även tillägga att jag igår ÄNTLIGEN fick fast tjänst på världens bästa jobb!! Är såååå megasuper glad! Säger som min kära vän Moa "Lycka är att trivas på sitt jobb", och det är verkligen så! Älskar mitt jobb.
2 bilder från gymmet (en från idag och en från i måndags) och 1 bild från vår Gina Tricot instagram som ni kan gå in och följa om ni vill! gt_vvik heter den!

Läsarnas Kommentarer

Kommentera inlägget här och nu!

Namn:
Kom ihåg mig ?

E-postadress: (bara Frida kan se den)

Din bloggadress, tack!

Skriv din kommentar här nedanför :)

Tack för din kommentar!
RSS 2.0