HEJ!

Alltså..ibland funderar jag verkligen på att lägga ner bloggen ett tag. Känner aldrig att jag har varken tid eller lust, men ska tänka lite mer på den saken! När jag väl har tiden så är det så roligt och skönt att blogga, men som sagt, finner aldrig tiden riktigt. Men i alla fall. Jag tänkte bildbomba detta inlägg med ca 40 bilder från Sälen! Hade seriöst världens bästa vecka någonsin, sååååå himla roligt! Vill tillbaka sjukt mycket! En sådan vecka kommer det bli nästa år igen, garanterat!

Vi hade lite otur med vädret, då det snöade väldigt mycket så det var jobbigt att åka. Vi hade en sol-dag men då var det ca -25 grader på toppen, så då pallade man inte mer än 1 åk haha. Så veckan blev lite mer festligheter och softande än vad vi hade tänkt oss, men de gjorde absolut ingenting! Något vi förgyllde dagarna/kvällarna med var att spela beerpong haha. Det var så himla roligt och vi tjejer var ju mästarna i stugan, tro det eller ej! På tisdagen och fredagen så blev det utgång på en nattklubb, och det var ju mer drag där en tisdag än var det är i Västervik en lördag efter löning haha. SÅ kul uteliv!!! De andra kvällarna stannade vi kvar i stugan och hade party med oss själva, lika roligt det!

Vi bodde i en stuga som låg nästan längst bort, så vi åkte för det mesta i den backen som låg lite ifrån de andra, men en av dagarna tog Andreas med mig till de stora backarna och det var såååå kul att åka där! Tycker det är super roligt att åka skidor så jag hade hur kul som helst de få timmarna vi var i backen. Men pga att det avr så kallt så kunde jag inte ta så mycket bilder uppe på toppen av backen, för då dog mobilen direkt haha. Så de flesta bilder är nerifrån, men det var iallafall hur fint som helst på toppen! Är så glad att vi gjorde denna resa tillsammans och längtar redan tills nästa! Hade en toppen vecka som innehöll allt man kan önska sig.
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eftersom att några bilder är tagna med snapchat kameran och några med vanliga kameran så blir de lite olika storlekar på bilderna. MEN här har ni vår underbara vecka genom min Iphone.

Läsarnas Kommentarer

Kommentera inlägget här och nu!

Namn:
Kom ihåg mig ?

E-postadress: (bara Frida kan se den)

Din bloggadress, tack!

Skriv din kommentar här nedanför :)

Tack för din kommentar!
RSS 2.0