REGN OCH REGN

Att vi har reginga dagar under sommar-halvåret här i Sverige är ju ingen skräll längre.. Men så himla tråkigt det är att vakna upp till smattrande rutor i princip varje dag, vara lika blek som på vintern och ha jeans och tjocktröja en dag i juni. Hoppas verkligen på att vädret förbättras till juli!

I fredags var det midsommar och det firades hemma hos mig i Gamleby med ca 20 härliga människor. Hade en sååå bra kväll som slutade runt halv 5 på morgonen därpå med nattkäk på altanen. Dagen efter blev en ren slappardag för min del. Åt pizza med Andreas, Sigge, Ella och Coffe pch låg sedan bara i soffan tills dom åkte hem. I söndags blev det en tripp till smultronstället med Rebecca, Lovisa och Ella. Sååå gott och trots att det var lite kyligt i blåsten så var det iallafall SOL! Det gjorde mig glad. 

Imorgon ska jag jobba 9-13 och sen väntas 2 dagars ledighet, underbart! Några släktingar kommer på besök på torsdag och på fredag ska jag ut och äta med mina fina gina-tjejer. Är så taggad inför måndag då jag och Andreas åker till Stockholm, inför söndag då min älskade bästavän kommer hem från Norge (!!!) och inför nästa lördag (4:e juli) då jag, Andreas, Tessan, Ella och Julia åker till Gotland PLUS att jag ha två veckors semester framför mig. Behöver jag säga mer än att jag är taggad på livet just nu??? Nu ska jag och A kolla på tsatsiki filmen, skaplig nostalgi där. 
 
5 av ca 36726 bilder från midsommar, fina människor det där

Läsarnas Kommentarer

Kommentera inlägget här och nu!

Namn:
Kom ihåg mig ?

E-postadress: (bara Frida kan se den)

Din bloggadress, tack!

Skriv din kommentar här nedanför :)

Tack för din kommentar!
RSS 2.0