NYTT

För några dagar sedan så beställde jag lite kläder från Ginatricot.com som jag fick hem 2 dagar senare. Var 2 par Molly Highwaist jeans, tre toppar, en supersnygg jacka och sen en bikini som jag blev helt kär i. Bikinin beställde jag i en annan order så den får jag förhoppningsvis på måndag, väntar med spänning! Den ser ju så himla snygg ut, får hoppas att den är snygg i verkligheten också!

Igår blev det lite spontana festligheter! Jag, Moa och Julia åkte från Gamleby in till stan vid ca 19:00 och åkte då direkt till Julia och drack lite innan vi fick skjuts av snälla Kalle hem till Alex. Där spenderade vi några timmar innan vi drog oss ner till stan där det inte var mycket människor haha. Men tack vare att vi hade så roligt innan vi drog ut så blev kvällen bra ändå! Idag har jag haft danspass tillsammans med Ella och Therese, och nu ska jag snart sova och tagga en jobbig vecka som jag nu har framför mig. Mycket jobb plus olika aktiviteter varje kväll. Men det klarar jag av!

Till alla Västerviks-tjejer: Glöm inte bort att det är tjejkväll på stan på torsdag! Vi på Gina tricot har öppet till 21:00 och har erbjudandet "Handla för 500 och få 100:- i rabatt", plus superfina goodie-bags med eftertraktat innehåll till alla kunder som handlar för 500:- eller mer. Missa inte!!
 

Nytt, nytt, nytt!

Läsarnas Kommentarer

Kommentera inlägget här och nu!

Namn:
Kom ihåg mig ?

E-postadress: (bara Frida kan se den)

Din bloggadress, tack!

Skriv din kommentar här nedanför :)

Tack för din kommentar!
RSS 2.0