28 MAJ

Ingen vila här inte! Allt flyter på och dagarna bokstavligen springer iväg. Senaste veckan har jag varit och firat Felicia som fyllt 20, varit på inflýttningsfest hos Mosan, välkomnat Emma som äntligen är i Sverige igen (!!), jobbat, ätit på restaurang med familjen, träffat danstjejerna och Angela för en avslutningsmiddag, och nu sitter jag hemma i min säng och kollar pll. Ganska så bra dagar jag har haft senaste veckan helt enkelt! Har även bokat Gotlands resa till i sommar då det blir en resa till vår stuga där med ett härligt gäng när jag har semester, sååå taggad redan nu!

Imorgon är det fredag och så ska jag först fixa mina naglar klockan 11. Sedan jobba 12-18 och sen möta upp Ella för en frapino och snack på stan. Efter imorgon har jag sen ledigt i tre hela dagar, så skönt!! På lördag ska jag kolla balen, sen ska jag och några tjejer ha en vin och tapas kväll hemma hos Becca, supermysigt!!
 

TORSDAG

Äntligen börjar jag bli frisk. Längtar efter att kunna få äta utan att bli andfådd för att man inte kan andas med näsan, och saknar att ens kunna känna smak på mat/gottigheter. Men snart är jag frisk! Dagen har bestått av ett uppvaknande hos den bästa jag vet, sen 6 timmars jobb. Sen dess har jag varit på banken, fixat 20-års present åt Felicia som ska firas på lördag, åkt bil med Julia till Gamleby och sen bara tagit det lugnt här hemma där jag trivs som bäst. Det är mycket som händer just nu, både positiva och negativa saker. Så därför blir bloggen inte prio 1. Jag är i alla fall sjukt taggad inför lördag, massa roligheter som händer då! Innan dess ska jag dock hinna med jobb både fredag och lördag, och sen ska min fina mamma bjuda oss barn på restaurang mat imorgonkväll. Så mysigt!
 

SJUKSTUGA

Ja, här är det verkligen sjukstuga för min del. Ända sen fredagen förrförra veckan så har jag haft något slags virus i kroppen, och då kanske man inte ska festa två kvällar i rad (som jag gjorde....). Så hela förra veckan var jag så sjuk som jag inte varit sen jag gick i 7:an. Jag hade över 39 graders feber, bihåleinflammation och en dum förkylning på det. Så jag var hemma i princip hela veckan och försökte verkligen kurera mig, men icke. Idag har jag jobbat 4 timmar, men det resulterade i en ännu mer hängig Frida, så imorgon stannar jag hemma från jobbet i hopp om att kunna jobba resten av veckan. Trots sjukdom har det hänt lite sen sist, men idag orkar jag varken lägga upp bilder eller skriva om det. Så nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla serie hela kvällen, samtidigt som jag ska knapra i mig massa tabletter som förhoppningsvis gör mig frisk! En stor kopp te lär behövas med. Jag som inte ens tycker om te.....Hoppas ni andra är friska och glada! Kram 
Mitt liv just nu, haha
 
 

ATT ETT ÅR KAN GÅ SÅ FORT

Sitter just nu i min säng och bara ligger och lyssnar på musik. Inser väldigt snabbt hur mycket jag saknar just musiken. I skolan fick jag på något sätt hålla på med musik varje dag, uppskattade det inte ens då. Men nu när jag inte sjungit på flera veckor (om ens det räcker) så känner jag in i själen hur jag saknar att få "vara ett" med musiken. När jag får sjunga och spela gitarr så försvinner jag helt in i en annan värld, som bara känns så himla rätt. Det är snart ett helt år sedan jag tog studenten. ETT ÅR. Känns som jag nyss satt här och skrev om hur taggad jag var inför allt. Bal, studentvecka, studenten. Och nu är det snart ett helt år sen? Alltså fattar verkligen inte. Detta året är det som har gått snabbast i hela mitt liv. Så till er som har allt detta framför er: NJUT! Det är över i ett naffs, och det är verkligen några av de absolut bästa dagarna i livet. Samtidigt som jag är så himla avundsjuk, så är jag det inte alls,haha. Jag kunde inte haft bättre veckor än de jag hade där på slutet av terminen. Jag tog körkort, jag åkte utomlands, stressade ihjäl för att få in de sista uppgifterna, hade så jävla cp kul med mina vänner,och jag var så himla lycklig. Vi firade att våra skolår var över, och nu sitter man här och saknar dom. Komiskt. De dagarna från bal till student kommer jag att kunna leva på resten av livet. Så det kunde liksom inte ha blivit bättre än var det var.
 
Från musik till en djup livstext, så blev detta inlägg idag haha. Men nu när alla 96:or börjar skriva om bal och student så blir man påmind om vad man själv gjorde för ett år sedan. Kan inte fatta att det gått ett år, sjukt. Nu ska jag sova och ge mig in i drömmarnas värld. Ska ge ett låt-tips innan jag avslutar inlägget. Det är Danny Saucedos nya låt med Malcolm B. Brinner i bröstet. Lyssna på den! Så himla bra.
Just denna dagen var den bästa av dom alla enligt mig. Fanns inte en enda sak som inte var perfekt med den här dagen. Studentbalen 2014. "Varför var inte studenten bäst" tänker ni då? På studenten var allt även så himla sorgligt. Det var verkligen slutet, och det var väldigt jobbigt med faktiskt. På balen hade man fortfarande studentvecka och studenten framför sig. Och man fick känna sig som en prinsessa för en dag. Behöver jag säga mer tjejer? haha

22:39

Måndag idag, och en väldigt grå och regnig sådan. Inte alls kul! Men jag har hört att om det blir en regnig Maj så blir det en fin sommar, så man kan ju hoppas på det! Idag har jag jobbat 12-18 och har byggt en hel "bikini-vägg". Känns ju passande när det spöregnar ute och är svinkallt..hehe. Men bikinis ger lite sommarkänsla ändå! Nu på kvällen har jag gått en pw med min kära mor, har blivit en sådan pw-älskade alltså. Det är så skönt!

 Imorgon ska jag jobba samma tider, hoppas på att vädret är lite roligare då. Jobbar mycket hela veckan då min chef åker till London på torsdag (inte alls fusk nej..) så det betyder att det blir fler timmar till mig, cash is king. I helgen händer det lite olika saker, bland annat en hemlig grej som jag inte kan skriva om riktigt än. Ska i alla fall bli riktigt roligt!

Nu ska jag försöka sova och få nya krafter så jag orkar med denna vecka.
Mina fina tjejer och min fina Meja

RSS 2.0