ATT ETT ÅR KAN GÅ SÅ FORT

Sitter just nu i min säng och bara ligger och lyssnar på musik. Inser väldigt snabbt hur mycket jag saknar just musiken. I skolan fick jag på något sätt hålla på med musik varje dag, uppskattade det inte ens då. Men nu när jag inte sjungit på flera veckor (om ens det räcker) så känner jag in i själen hur jag saknar att få "vara ett" med musiken. När jag får sjunga och spela gitarr så försvinner jag helt in i en annan värld, som bara känns så himla rätt. Det är snart ett helt år sedan jag tog studenten. ETT ÅR. Känns som jag nyss satt här och skrev om hur taggad jag var inför allt. Bal, studentvecka, studenten. Och nu är det snart ett helt år sen? Alltså fattar verkligen inte. Detta året är det som har gått snabbast i hela mitt liv. Så till er som har allt detta framför er: NJUT! Det är över i ett naffs, och det är verkligen några av de absolut bästa dagarna i livet. Samtidigt som jag är så himla avundsjuk, så är jag det inte alls,haha. Jag kunde inte haft bättre veckor än de jag hade där på slutet av terminen. Jag tog körkort, jag åkte utomlands, stressade ihjäl för att få in de sista uppgifterna, hade så jävla cp kul med mina vänner,och jag var så himla lycklig. Vi firade att våra skolår var över, och nu sitter man här och saknar dom. Komiskt. De dagarna från bal till student kommer jag att kunna leva på resten av livet. Så det kunde liksom inte ha blivit bättre än var det var.
 
Från musik till en djup livstext, så blev detta inlägg idag haha. Men nu när alla 96:or börjar skriva om bal och student så blir man påmind om vad man själv gjorde för ett år sedan. Kan inte fatta att det gått ett år, sjukt. Nu ska jag sova och ge mig in i drömmarnas värld. Ska ge ett låt-tips innan jag avslutar inlägget. Det är Danny Saucedos nya låt med Malcolm B. Brinner i bröstet. Lyssna på den! Så himla bra.
Just denna dagen var den bästa av dom alla enligt mig. Fanns inte en enda sak som inte var perfekt med den här dagen. Studentbalen 2014. "Varför var inte studenten bäst" tänker ni då? På studenten var allt även så himla sorgligt. Det var verkligen slutet, och det var väldigt jobbigt med faktiskt. På balen hade man fortfarande studentvecka och studenten framför sig. Och man fick känna sig som en prinsessa för en dag. Behöver jag säga mer tjejer? haha

Läsarnas Kommentarer

Kommentera inlägget här och nu!

Namn:
Kom ihåg mig ?

E-postadress: (bara Frida kan se den)

Din bloggadress, tack!

Skriv din kommentar här nedanför :)

Tack för din kommentar!
RSS 2.0