CALIFORNIA DREAMING

Den 24:e mars bär det av! Mitt första riktiga stora äventyr tillsammans med världens bästa. Vår första resa heter California Dreaming och den har vi bokat via Swanson's. Om ni har några frågor kring resan så är det bara att kommentera!

Vår resa börjar med att vi flyger till San Francisco:
 
Sedan åker vi vidare till Los Angeles via Kaliforniens fina kustväg:
 
Vi åker även in i Hollywood (DRÖMMEN!!)


Sedan vidare till Las Vegas:


Efter detta så fortsätter vi ut till Hawaii och besöker 2 öar, vi startar med en som heter Honolulu:
 
Och avslutar resan med en tripp till Maui!
 
Är så sjukt taggad inför denna resa, vill att datumet ska falla in NU NU NU! 
 
 TISDAG

God förmiddag! Sitter hos Andreas och har precis ätit frukost framför One Tree Hill. Om 1 timme börjar jag jobba så ska alldeles strax börja fixa mig inför dagen. Denna tisdag bjuder på lite jobb som sagt, ett rump-pass på gymmet och sedan en kort träff med Lina när jag är tillbaka i Gamleby. Inte träffat henne på vääldigt länge så det ska bli riktigt mysigt!!


I övrigt så är jag riktigt taggad på årets bästa högtid, JULEN. Dom som känner mig och ni som läst min blogg senaste åren vet nog att jag är troligen julens störta fan. Och nu är det ju snart december så då är det okej att börja lyssna på julmusik, haha! Denna julen lär ju dock bli annorlunda då mina föräldrar har separerat, men ska jag vara helt ärlig så känns det inte jobbigt alls. Det kommer nog bli minst lika mysigt ändå!
 
Nu är klockan 11:03 och min buss går om exakt 34 minuter, så jag ska skynda mig iväg!

2 bilder från vår mysiga söndagspromenad upp på Garpeberget för att kolla in utsikten och hälsa på trollen


 

PARTY LIFE

Hej på er! Förra helgen blev en minst sagt partyhelg. Halloween fest ute vid marsbäcken på fredagen och överraskningsfest för världens bästa Emma på lördagen. Tror ni jag var något trött på söndagen? Har varit trött hela denna vecka då den startade med inventering på jobbet klockan 06:00 i måndags, såå tråkigt men såå skönt att det är över nu! Resten av veckan har spenderats mest hos Andreas.

Idag är det äntligen fredag och jag ska snart ner till jobbet för några ynka timmars jobb. Denna helg blir väldigt lugn och det är behövligt!! Imorgon ska jag jobba och sen följer Andreas med mig hem till Gamleby för en myskväll. Hoppas ni alla får en superbra helg!

BTW. Nu är ÄNTLIGEN min och Andreas första resa bokad. En rundresa i Kalifornien i ca 3 veckor med start den 24 mars! Så sjukt taggad så att jag nästan spricker!! Skriver ett eget inlägg om detta snarast!
 
Senaste festbilderna:
 


 
 
 

RSS 2.0