VÄRLDENS FINASTE BRUDAR

Godkväll! Sitter just nu i soffan hemma hos mamma efter en behövlig ledig dag. Börjar känna mig sjuk (som alla andra är också för tillfället) så är väldigt glad över att jag är ledig imorgon också. Skulle åkt till IKEA med Tessan och Ella idag, men hade ingen bil så det blev inte så. Istället har jag myst med mamma och Meja och sedan bara tagit det lugnt. 

I lördags var det tjejfest hos Ronja på schemat och hade en sån himla rolig kväll! God mat, härliga tjejer, glada miner och hög musik blandat med alkohol gjorde kvällen toppen. Avslutade kvällen på corner och tog sedan taxi hem till Andreas där jag somnade på 2 sekunder. Nu ska jag fortsätta kolla lite inspo inför USA resan, är så sjukt taggad så att jag snart spricker!! Hoppas ni får en bra måndagskväll!


 
Några av alla babes från i lördags!

22:37

Snart hela veckan har passerat och det är väldigt skönt. Jag var egentligen ledig både i måndags och tisdags men fick hoppa in o jobba båda dagarna. Cash är fint. Har bott hos Andreas hela veckan också då han är hundvakt. Har varit så himla mysigt att få testa på hur det på riktigt är att verkligen bo ihop, längtar till vi skaffar oss en egen lägenhet! Imorgon är jag ledig och då blir det troligtvis en tripp till Linköping med Ronja, och sen en mysig kväll hos Andreas. Lördagen består av lite jobb och sen åker vi hem till mig i Gamleby en sväng. Inte varit hemma på hela veckan (förutom en liten stund ikväll för att fira mamma), så det ska bli himla skönt!

Nu ska jag försöka hoppa i säng, blir kanske lite O.C innan jag somnar. Puss
 
2 från mobilen. 
"Ingen kan göra allt, men alla kan göra något." Därför swishade jag 100 kronor till radiohjälpen som hjälper barn och vuxna som lever ett helvetes liv på flykt just nu. Det är hemskt och ingen ska behöva leva så. Hjälp till du också!
 

MAMMA 44 ÅR

Idag fyller världens mest underbara människa år. Min fantastiska mamma. Finns ingen som hon, hon är den jag mest ser upp till av alla i denna värld. Du är bäst mamma. Grattis igen, älskar dig!
 

RSS 2.0