2015, TACK!

Tänkte i bilder och text beskriva mitt 2015 för er. Mitt 2015 var ett år som inte gjorde sig speciellt märkvärt. Det hände ingen stor förändring, utan det var ett slags "mellan-år" som bara i framtiden kommer finnas där ungefär. Ett lugnt år och det var precis vad jag behövde efter 2014 (som var) och innan 2016 (som troligen blir) stora förändrings år för mig. Många av er kanske tänker att det borde vara en stor förändring för mig när mina föräldrar skildes, och det var det. Men det var faktiskt en väldigt positiv förändring, vi alla mår så mycket bättre nu.

Jag är sjukt taggad på 2016 och känner på mig att det kommer bli ett himla bra år!

Jag har främst umgåtts väldigt mycket med mina underbara vänner. Har haft midsommarfirande hos mig, varit på kräftskivor, haft både bra, halvdana och helt underbara utgångar och har för en gångs skull varit väldigt spontan. 
 
En av årets roligaste händelser var när jag, Andreas, Julia, Ella och Tessan var på Gotland i vår stuga några dagar. Hade verkligen the time of my life då. Älskar Gotland och att få vara där med dom man gillar mest gjorde ju bara dagarna ännu bättre. Utgångar, sol, bad, god mat och härlgt umgänge - så underbart! Var även där en sväng till sedan med familjen.
 
Jag la alldeles för mycket pengar på Morellas seglartoast, deras drinkar och deras pizza. Men allt var så värt det. Vi bodde i princip på Morella i somras, hade så roliga kvällar! La även alldeles för mycket pengar på frappinos(?) som jag och Ella älskar fruktansvärt mycket. Men mysiga fikastunder på Espresso House var helt klart värt pengarna.
 
Fick äntligen fast tjänst på VÄRLDENS BÄSTA JOBB! Älskar mitt jobb något så otroligt och är så lycklig nu när jag äntligen kan säga att jag har ett fast jobb där. Har även sådana himla härliga kollegor - er gillar man!!

Jag lyckades även få motivation till att träna vilket jag var så glad över. Blev ett uppehåll över sommaren, men motivationen kom tillbaka och det är så himla skönt! 
 
Jag firade in sommaren genom att åka runt på studentmottagningar hos Ronja och även hos mina fina danstjejer tillsammans med massor av härliga tjejer. Det var utan tvekan en av de bästa kvällarna på hela året, så kul!


 På tal om dans så får vi ju inte glömma vår supergrymma föreställning Streejam 360 som vi i streetjam satt ihop i våras. Jag älskar verkligen dansföreställningar och med det gänget så kunde det inte bli annat än bäst. Saknar såååå mycket att dansa tillsammans med dom.
 
Jag har haft världens bästa människor runt omkring mig hela året som har stöttat, tröstat, skrattat och allt tillsammans med mig. Mina 2 absolut bästa vänner och jag var i sälen tillsammans med massor av grabbar (bland den bästa veckan i mitt liv), vi har dragit iväg till Linköping och festat mycket och vi har alltid så himla roligt. Min familj och min underbara pojkvän har jag umgåtts mycket med också, finns inga bättre än dom.

Sist men absolut inte minst. Årets höjdpunkt - när jag äntligen bokade en av mina drömresor tillsammans med mitt hjärta. Vi har pratat om att vi vill till Kalifornien ända sen vi träffades, och 2015 var året då vi äntligen bokade. Det kommer utan tvekan bli det bästa på 2016, och vi ska förhoppningsvis även boka en till resa som också äger rum i vår. Jag är så taggad så att jag går sönder och vill bara åka nu!
Ett sort tack till 2015 som utan stora förändringar var ett grymt år!

Läsarnas Kommentarer

Kommentera inlägget här och nu!

Namn:
Kom ihåg mig ?

E-postadress: (bara Frida kan se den)

Din bloggadress, tack!

Skriv din kommentar här nedanför :)

Tack för din kommentar!
RSS 2.0