JAG ÄR SJUKT DÅLIG PÅ DETTA

ALLTSÅ FÖRLÅT! Jag känner mig SÅ SÅ hemsk för att jag aldrig lägger upp bilder och skriver om USA resan, MEN jag lyckas inte riktigt få över bilderna på hårddisken då det har varit något problem med min telefon och hittar inte kamera sladden haha. Så jag ber så hemskt mycket om ursäkt! Men telefon problemet har löst sig iallafall men jag vill ha in bilderna från kameran också innan jag börjar de "riktiga" inläggen om resan.

Förutom problem med bilderna så har jag och Andreas nu kommit i ordning ordentligt i lägenheten och jag känner mig som en riktig stadsbo (nästan). Bästa känslan är dock att få komma hem till mamma och familjen i Gamleby haha. Saknar sjukt mycket att få umgås med främst mina syskon och även mamma och pappa såklart. Men när jag bodde hemma klagade jag på att jag saknade Andreas så jag ska bara vara nöjd nu haha. Det är iallafall SJUKT skönt att bo i stan. Att ha både alla sina vänner och jobbet så nära och slippa den där jädra bussen är superskönt! I övermorgon är det midsommar och jag ska faktiskt skippa festen i år och följa med delar av familjen till Gotland och ha en mysmidsommar i stugan med släkten. Är så sjukt sugen på att åka dit och längtar ihjäl mig! Kände att det var precis vad jag behövde just nu. Så imorgon jobbar jag 12-16 och sen tar jag minisemester på 5 dagar. Sa jag att jag längtar? PUSS

Här har ni några bilder från min facebook i väntan på resten! Och jag lovar att det inte ska dröja 2 månader innan jag skriver igen haha.

San Francisco:
 
Carmel:
 

Hollywood(!!):

San Francisco igen:

Selfie från hawaii:
 

RSS 2.0