TILLBAKA

Blev visst en ganska lång paus från mig här, men har så mycket som händer runt omkring mig just nu så har helt enkelt inte hunnit sitta vid datorn! Kan nu äntligen meddela att jag och Andreas blir sambos när vi kommer hem från USA (endast 20 dagar kvar tills vi åker, iiih!!) och flyttar då alltså till en supermysig lägenhet på Storgatan 4! Har inte velat skriva något förens allt var klart med kontrakt och hit och dit, men ja nu är i princip allt fixat och vi längtar så mycket till att få flytta till vårt eget ställe! Och mitt i stan ligger det, kan inte bli bättre! Den 23/2 firade vi även 3 år tillsammans, jag älskar dig!

Utöver det så spenderade jag förra helgen (tors-sön) på Gotland tillsammans med mamma, Alex, Noel och Meja. Vi bodde hos mormor och levde verkligen livet på landet i några dagar. Älskar att vara på Gotland, finns inget bättre ställe!

Nu är jag hos Andreas och ska spendera kvällen här. Imorgon blir det jobb några timmar och sedan mysig middag på Guldkant med fina tjejer innan förfest och utgång. Ella fyller 21 och Lollo är hemma från Kalmar, så det ska såklart firas!


1. Visby innerstad
2. Vår nya, fina lägenhet
3. Alla syskon och fina morfar
4. Mina nya supersnygga skor jag fick av världens finaste kille

Läsarnas Kommentarer

Kommentera inlägget här och nu!

Namn:
Kom ihåg mig ?

E-postadress: (bara Frida kan se den)

Din bloggadress, tack!

Skriv din kommentar här nedanför :)

Tack för din kommentar!
RSS 2.0